čtvrtek 9. dubna 2015

Make Up For Ever rtěnka Rouge Artist v odstínu č.44

O MUFE bych mohla psát sonety. Nebo zamilované básně. Vážně! Protože zatím se mi ještě nestalo, že by tahle značka zklamala. O stínech jsem psala tady, dnes to bude o rtěnce, bez které si už neumím představit svoje páteční večery, ano, řeč je o Rouge Artist v odstínu krásné červené. Nějakou červenou rtěnku by měla mít doma každá z nás, díky ní se můžeme proměnit v okouzlující dámu nebo i nějakou tu dračici (jak chcete, to nechávám čistě na vás). Červená je navíc klasika, bude v kurzu vždy a nikdy nevyjde z módy. Na rtech, na krátkých šatech nebo na nehtech. Nikdy s ní nešlápnete vedle. Tohle je prozatím moje nejoblíbenější červená rtěnka a jedna z mých věrných kosmetických stálic, kterou si určitě jednoho dne koupím znovu (ale to se nikdy nestane, protože ji podezírám, že je bezedná jako Hermionina kabelka!) Proč ji tolik miluji? Především díky její výdrži a pigmentaci, protože tahle kráska s vámi dá opravdu celý večer, přežije všechny koktejly a skleničky šampaňského, neobtiskne se vám na zuby, klidně můžete vést dlouhé úvahy nad nesmrtelnostmi chrousta a ona zůstane hezky poslušně sedět na rtech a nikam neodejde. A ačkoliv je to výrazná červená, pořád si udržuje decentní dojem a působí velmi žensky. Marry me, please. (Je možné milovat rtěnku? Já myslím, že je.)


Rtěnka je krásně krémová, polomatná, a když ji jednou nanesete, krásně si sedne a už neodejde. Většinou si ji beru, když vím, že mě čeká dlouhý večer - divadlo, kino, party, přežije totiž i drinky a menší svačinky. Bez konturky má po delší době tendenci se rozpíjet, ale pořád to není nic hrozného. U této rtěnky už mám i vychytané, jak ji správně nanést, aby se vážně nikam nehnula - tedy: trošku makeupu na rty, obtáhnout konturkou, vyplnit kontrukou, vyplnit rtěnkou, obtisknout, vyplnit rtěnkou, obtisknout, přepudrovat přes kapesník, makeupem zahladit okolí. Hotovo, žádná věda, ne? :D
Co víc dodat? Pokud chcete rtěnku, která opravdu vydrží, mrkněte se ve stojanu Make Up For Ever, pokud vás rtěnky nechávají úplně v klidu, tak vás pravděpodobně  neohromí ani tato óda alias článek. Snažila jsem se najít i nějaká negativa, aby to nevyznělo moc srdíčkové, ale bohužel, nemám, neznám, nenašla jsem. Máte taky nějaká takový výrobek, který bezmezně milujete?  

4 komentáře:

  1. Jde o studenou nebo teplou červenou? V tomhle nasvětlení to nejde moc poznat, ale konzistence, finiš a sytost vypadají krásně. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Řekla, že je spíš studená, bohužel foťák byl (nevím proč) nastaven na zářivkové světlo a všechno krásně prožlutil :D

      Vymazat
  2. rtěnka vypadá vážně krásně! :)
    http://lifewithpett.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře!