pondělí 2. února 2015

Benefit Dream Screen a Total Moisture krém

Věřím, že většina z vás značku Benefit zná. Americká značka pocházející se San Franciska, proslavená svými nádhernými obaly a skvělými výrobky. Sama od nich několik věcí z dekorativní kosmetiky mám a nemůžu si je vynachválit, dnes to bude naopak o jejich pečujících produktech - konkrétně Dream Screen a Total Moisture.

Dream Screen 
Tento produkt si užijete převážně v létě, jedná se totiž o ultra lehký tekutý krém s SPF45, který vás má během léta chránit před sluníčkem. Jeho výhoda spočívá v tom, že by narozdíl od běžných přípravků chránící pleť před sluncem neměl být tak mastný, hutný a měl by mít matný finiš. Pokožka je tak chráněná před slunce, volnými radikály a předchází stárnutí. Přípravek je bez oleje, bez jakékoliv parfemace, rychle se vstřebává a hydratuje.

Přípravek je sice bez oleje, ale má lehce olejovitou a mastnou texturu, před použitím je vždy potřeba ho pořádně protřepat, aby se olejovitá část spojila s tou krémovou. Občas se mi stalo, že když jsem ho dala příliš, pleť působila mastně a olejovitě, takže bych tento výrobek doporučila spíše pro normální až suchou pleť. Úplně matný finiš taky nemá, spíše polomatný, záleží ovšem na tom kolik množství nanesete, protože menší množství = více matný finiš na pleti.  Balení má 45 ml a seženete ho v Sephorě za nějakých 800 - 1000 korun (na ofic. stránkách Benefitu za 32 dolarů).


Výhody:
- vysoké SPF, široké spektrum ochrany proti slunci
- bez parfemace
- snadná aplikace
- hezký, bytelný obal
- dobře se vstřebává

Nevýhody:
- malé množství antioxidantů
- při aplikaci většího množství působí mastně
- ačkoli neobsahuje olej, je mastnější
- nemá úplně matný finiš

Složení: Active: Octinoxate 7.50%, Octisalate 5.00%, Avobenzone 3.00%. Inactive: C12-15 Alkyl Benzoate, Aqua (Water), Butylene Glycol, Polymethylsilsesquioxane, Polymethyl Methacrylate, Isononyl Isononanoate, Methyl Methacrylate Crosspolymer, Dicaprylyl Carbonate, Glycerin, Vinyl Dimethicone/Methicone Silsesquioxane Crosspolymer, Pentylene Glycol, Polyglyceryl-6 Polyricinoleate, Phenoxyethanol, Sodium Chloride, Polyglyceryl-2 Isostearate, Tetrasodium EDTA, Tocopherol, Stearyl Glycyrrhetinate.

Total Moisture denní i noční krém na obličej
Total Moisture je poměrně známý krém, má nádherné balení (ostatně jako každá věc od značky Benefit) a jedná se o velmi bohatý a výživný krém. Obsahuje TRI-radiance komplex, který způsobuje okamžité a dlouhotrvající rozjasnění a hydrataci pleti. Dále v něm najdeme mangové máslo, rostlinné extrakty, díky nimž zklidňuje, vyživuje, zjemňuje a udržuje pokožku vláčnou a olej squalene, vůní by měl připomínat bílé květy a okurku, což v tom já úplně necítím, ale přiznám se, že parfemace se mi líbí, přijde mi svěží a vůbec mi nevadí. Krém je určený pro normální až suchou pleť, protože je trochu mastnější a hutnější, což mně osobně nevadí, ale majitelkám mastnějších pletí by mohlo.

To co si na tomto krému užívám nejvíc je jeho schopnost se okamžitě vstřebat do pokožky, hydratovat, zanechat ji nádherně hebkou a hlavně rozjasnit. V létě jsem si tak například dávala jen tento krém na trochu toho jasnějšího zdravějšího vzhledu a na makeup jsem kašlala. Jediné co bych mu vytkla je jeho cena, zhruba 1000 korun za 48,2 g, takže ji určitě fajn si počkat na nějakou slevu od Sephory. Na druhou stranu mám krém už zhruba půl třičtvrtě roku a jsem tak v půlce, takže :)

Výhody:
- příjemná textura
- rychle se vstřebává
- parfemace
- výživný, bohatý krém
- rozjasní
- hebký finiš
- krásné balení

Nevýhody:
- cena
- dostupnost
- hutnější
- na někoho může být mastnější

Složení: Water (Aqua), Dicaprylyl Carbonate, Hydrogenated Lanolin, Squalane, Glycerin, Methyl Trimethicone, Glyceryl Stearate, Stearyl Alcohol, PEG-8, Pentylene Glycol, Caprylic/Capric/Succinic Triglyceride, Ceteth-20, Ethylhexyl Palmitate, Dimethicone, Betaine, Decyloxazolidinone, Phenoxyethanol, Cetyl Alcohol, Fragrance (Parfum), Palmitic Acid, Stearic Acid, Steareth-25, Mangifera Indica (Mango) Seed Butter, Steareth-21, Tetrasodium EDTA Tocopheryl Acetate, Carbomer, Xylitylglucoside, Ajuga Turkestanica Extract, Sorbitol, Anhydroxylitol, Sodium Hydroxide, Algin, Xylitol, Cellulose Gum, Linalool, Hexyl Cinnamal, Limonene, Polyvinyl Alcohol, BHT.






Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za vaše milé komentáře!