úterý 29. července 2014

Astor lip butter

Od Astoru toho příliš nemám, v drogerii tuto značku přecházím a nějakou větší pozornost ji nevěnuji. To ale byla chyba, protože lip buttery nebo laky na nehty má astor úžasné (a určitě to nejsou jediné věci). Dnes to bude o lip butteru - konkrétně o odstínu 005 Pretty Poppy, který je takový oranžovo-červený.

Astor v těchto "tyčinkách" na rty slibuje zastoupení jak rtěnky, tak lesku a balzámu. A musím říct, že vůbec nelže. Barevná škála je opravdu široká a všechny odstíny jsou opravdu dobře pigmentované. Rty jsou s lip butterem plnější, barevnější, lesklé a zároveň hydratované. Balzám nezalézá do vrásek, krásně se roztírá a s tyčinkou, která je zkosená, se opravdu pěkně pracuje. S výdrží to sice slibovaných osm hodin není, protože stačí nějaké větší napití nebo jídlo a balzám jde dolů. Ale ostatně takhle to je i jiných produktů tohoto typu.



Cena je okolo 150 Kč, ale může se lišit. Například teď v drogeriích teta ho můžete koupit za 129 Kč (pokud vlastníte jejich klubovou kartu, kterou ale vřele doporučuji založit!).

A co vy? Vlastníte lip butter nebo jiný produkt tohoto typu? Jste spokojení?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za vaše milé komentáře!