pátek 31. října 2014

Alverde peeling meruňka a měsíček


Dopřáváte si peeling? Já určitě ano a dnes to bude tedy o něm. Peeling je určitě věc, která je pleti užitečná, pomáhá odstraňovat staré odumřelé buňky, pleť hezky vyhladí a vyčistí. Nesmí se to s ním přehánět - hlavně když máte citlivou pleť, tak na pravidelné každodenní peelingování zapomeňte. Obecně se říká, že peeling by se měl provádět tak 1-2 krát za týden, ale záleží zkrátka na vašem typu pleti. Peeling si můžete buď koupit a nebo i vyrobit z vlastních domácích zásob. Já vám dnes představím tento od Alverde, který není nijak drahý a balení máte téměř na celý život.

Tento peeling má hlavně odstraňovat odumřelé buňky a jemně pleť čistit. Jeho použití je snadné, stačí ho jen s trochou vodu vmasírovat do čisté pokožky a smýt. Peeling opravdu krásně voní po meruňkách, ale není to nijaká nucená přehnaná vůně. Hezky pleť vyčistí a vyhladí a ten pocit pleti po peelingu, neopakovatelný! Pokud tedy hledáte peeling za pár korun, který splní to, co slíbil a jeho balení vydrží opravdu dlouhou dobu, můžete jít směle i do tohoto od Alverde.

 






2 komentáře:

  1. Meruňkový Alverde peeling je jeden z nejlepších, který kdy běhal po drogeriích :-) a ta vůůůně! Za mě určitě palec nahoru a doporučila bych bez váhání :-)
    Bebe

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím, ta vůně je úžasná! A ostatně vše, co tento peeling dokáže :-)

      Vymazat

Děkuji za vaše milé komentáře!