pondělí 17. listopadu 2014

L'oreal collection exclusive by Julianne

Na tyhle rtěnky jsem si brousila zuby rty od chvíle, kdy L'oreal oznámil, že budou. A jsou krásné. Pokud sháníte pěkný dárek (zda pro sebe nebo pro někoho jiného nechám na vás), tak myslím, že neminete. L'oreal už dřív přišel s kolekcí nude odstínů, o kterých jsem psala a které taky považuji za úchvatné must have kousky. Tato červená je ovšem mnohem víc odvážná, exklusivní a doplňují ji i stejně laděné laky. A rtěnka s lakem, to už je zkrátka krásná kombinace.

Jako vždy je každá rtěnka pojmenována po některé z celebrit a každá červená je něčím jiná, odlišná a zajímavá. Vybere si tu podle mě každý, červená je totiž nestárnoucí klasika a každá žena by měla jednu červenou rtěnku ve svém kosmetickém arsenálu vlastnit. Dokáže z vás totiž udělat neuvěřitelnou kočku, opticky vybělí zuby a přitáhne všechnu pozornost na vás, ne na sebe. Udělá vám neopakovatelnou službu a vy jí za to jednou pěkně poděkujete.
Rtěnka je krásně krémová, sytá a na rtech vydrží dlouho. Po jídle nebo pití ji samozřejmě musíte poupravit, ale to musíte udělat s každou, že? Konkrétně ta od Julianne je v takovém jemném červeném odstínu, nic křiklavého, ale zároveň stále krásně červeného. Ach. Schne do polomatna a zachovává si na rtech příjemnou texturu, nezalézá do vrásek a není potřeba jí nanášet vrstvy - kryje krásně už při prvním nanesení.
Obal je na této kolekci opravdu povedený a chápu, proč se jmenují exclusive, tuhle rtěnku bych se nebála darovat ani své mámě, která používá jen značky Dior nebo Chanel. Zkrátka a dobře, rtěnka působí dojmem, že jste za ni utratili mnohem víc, než kolik doopravdy stojí. Obal je jednoduchý, bytelný, praktický, bez zbytečných plastů navíc a je funkční. Jeden palce nahoru za tuhle kolekci? Ne, rovnou dva. Nebo tři. Čtyři. Myslím, že nezůstanu u jedné.


Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za vaše milé komentáře!