pondělí 22. září 2014

Sephora Outrageous rouge extreme liquid lipstick


Takhle Sephora Outrablabla (nenuťte mě psát ten název znovu) je nová tekutá rtěnka, která má mít sytou barvou, držet na rtech, být voděodolná a mít krémovou texturu. Tedy aspoň to trvá sama Sephora na svých stránkách. Já ji koupila na Dny Marianne se slevou 30% v odstínu 04, což je taková sytě červeno-oranžová. Balení je krásné - černé s pěnovým aplikátorem o objemu 5 ml. Odstín a pigmentace jsou taky v pořádku, co ale není je textura této rtěnky a práce s ní. Schne strašlivě rychle a jakmile jednou zaschne, už nemáte šanci ji dostat pryč. Jde to pouze nějakým dvoufázovým odličovačem voděodolných produktů. Práce s ní je tedy obtížná, protože musíte být maximálně precizní, pokud nechcete strávit dalších pět minut tím, že budete jednotlivá místa čistit vatovou tyčinkou. Další mínus je, že zalézá do vrásek a schne nerovnoměrně - tedy, že máte část rtů tmavších a část světlejších, podle toho jak jste rtěnku nanesli. Vadí mi i to, že rtěnka není ani trochu krémová, ale je hutná a na rtech ji jde strašně cítit. Navíc rty šíleně slepí a zkrátka to není to co bych za ty dvě stovky (nebo kolik to stojí) chtěla.





Ale abych nebyla tak zlá a přísná, má tento produkt několik pozitiv: 1. má krásnou barvu! 2. vydrží hodně hodně dlouho! 3. jakmile jednou zaschne, nehne se!
Negativa bych shrnula asi takto: 1. lepí, 2, špatně se s ní pracuje, 3. zalézá do vrásek, 4. schne nerovnoměrně, 5. případné chyby se dost obtížně opravují. 6. Špatně se odličuje. No, obrázek o tom jestli koupit nebo nekoupit si udělejte samy.






Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za vaše milé komentáře!